Καλωσήλθατε στο Έργο – Κίνηση

Το κέντρο μας

Το Έργο – Κίνηση sensory gym and therapy είναι ενα σύγχρονο Κέντρο Ειδικών Θεραπειων που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με
πανεπιστημιακές εκπαιδεύσεις και μεταπτυχιακές σπουδές.
Δραστηριοποιούμαστε σε επίπεδο πρόληψης – διάγνωσης και θεραπευτικής αποκατάστασης.
Συνεργαζόμαστε με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Υπεύθυνη του κέντρου εργοθεραπείας «Έργο – Κίνηση / Sensory gym and therapy» είναι η Ειρήνη Περίσσιου, εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.

Ειρήνη Περίσσιου

Υπεύθυνη του κέντρου εργοθεραπείας «Έργο – Κίνηση / Sensory gym and therapy» είναι η Ειρήνη Περίσσιου, εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της τον Ιούνιο του 2010 και είναι κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος.

Εργασιακή εμπειρία

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με καθυστέρηση στην ανάπτυξη, κινητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, αναπτυξιακές διαταραχές, διάσπαση προσοχής – υπερκινητικότητα, μαθησιακές δυσκολίες ( δυσγραφία ), προβλήματα συμπεριφοράς κ λ π.

Συνεργάζεται με όλα τα Δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς της περιοχής. Ενεργό μέλος του Πανελληνίου συλλόγου εργοθεραπευτών από το 2021.

kontovas-panagiotis

Παναγιώτης Κοντοβάς

”Εκπαιδευτής TAEKWONDO για ΑΜΕΑ”

Επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου «Έργο – Κίνηση / Sensory gym and therapy» είναι ο Παναγιώτης Κοντοβάς απόφοιτος ΤΕΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα Άσκηση για όλους, με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.

Προπονητής Taekwondo & hapkido. Προπονητής Τοξοβολίας και Θεραπευτικής Κολύμβησης. Κάτοχος πτυχίου ναυαγοσώστη και πρώτων βοηθειών.