Καλωσήλθατε στο Έργο – Κίνηση

Το κέντρο μας

Εργοθεραπεία και Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή. Το κέντρο εργοθεραπείας μας στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με πανεπιστημιακές εκπαιδεύσεις και μεταπτυχιακές σπουδές.
eirini-perissiou

Ειρήνη Περίσσιου

Υπεύθυνη του κέντρου εργοθεραπείας «Έργο – Κίνηση / Sensory gym and therapy» είναι η Ειρήνη Περίσσιου, εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της τον Ιούνιο του 2010 και είναι κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος.

Εργασιακή εμπειρία

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με καθυστέρηση στην ανάπτυξη, κινητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, αναπτυξιακές διαταραχές, διάσπαση προσοχής – υπερκινητικότητα, μαθησιακές δυσκολίες ( δυσγραφία ), προβλήματα συμπεριφοράς κ λ π.

Συνεργάζεται με όλα τα Δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς της περιοχής. Ενεργό μέλος του Πανελληνίου συλλόγου εργοθεραπευτών από το 2021.

children-001
20220302_0032
child-care-template-topics-img-3
kontovas-panagiotis

Παναγιώτης Κοντοβάς

”Εκπαιδευτής TAEKWONDO για ΑΜΕΑ”

Επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου «Έργο – Κίνηση / Sensory gym and therapy» είναι ο Παναγιώτης Κοντοβάς απόφοιτος ΤΕΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα Άσκηση για όλους, με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.

Προπονητής Taekwondo & hapkido. Προπονητής Τοξοβολίας και Θεραπευτικής Κολύμβησης. Κάτοχος πτυχίου ναυαγοσώστη και πρώτων βοηθειών.

Το κέντρο μας δραστηριοποιείται σε επίπεδο πρόληψης – διάγνωσης και θεραπευτικής αποκατάσταση
Συνεργαζόμαστε με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.